Over Bambeme

Luxe, stijlvolle maar ook stoere armbanden

Bambeme presenteert met trots haar collectie gouden armbanden. Bij Bambeme houden we van een luxe en stoere look. Zo ontstond het idee om skulls te combineren met goud en diamanten. Ook omdat we zelf behoefte hadden aan een uniek sieraad voor zowel mannen als vrouwen die je zelf kunt samenstellen of personaliseren. Zodat deze luxe accessoire past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen, in alle seizoenen.

Bambeme_armband

Het verhaal van Bambeme begint in 2016. De oprichter heeft een idee over luxe, stijlvolle maar ook stoere armbanden met een skull van goud, met diamanten en in meerdere kleuren voor mannen en vrouwen. Eenmaal bedacht, begon hij een zoektocht naar een geschikte partner in juwelen om de armbanden tot leven te brengen. De eerste armband was snel een feit en Bambeme was geboren.

Elk sieraad wordt met de hand gemaakt en de skull armbanden kunnen perfect met een horloge worden gedragen of samen met de ‘balls’ armbanden. Bambeme is meer dan alleen een armband. Het is een luxe levensstijl, waarin we genieten van alles wat mooi is in het leven. We geloven in mooie en unieke armbanden, in pure materialen en hebben daarnaast een voorliefde voor unieke horloges.