Betaling & levering

Betalingsmogelijkheden

Bambeme biedt de volgende betalingsmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Creditcard (Visa, Mastercard & American Express)
  • PayPal

Informatie betalingsveiligheid

Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Bambeme of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Levering

Bambeme levert over de hele wereld!

Het productieproces van de armbanden duurt ongeveer 5 werkdagen. Hierna worden ze op de post gedaan. Elke bezorger heeft andere levertijden waar wij geen invloed op hebben. Gemiddeld duurt de verzending 1 a 2 werkdagen.

Verzend Opties

Nederland
Standaard verzending (1-2 werkdagen) binnen Nederland gaat via PostNL, de verzendkosten zijn gratis.

Europa – Internationaal
We leveren aan alle landen van Europa en de rest van de wereld via DHL International, de levertijd is 2 werkdagen. Alle douanekosten die extra gefactureerd kunnen worden, worden niet vergoedt door Bambeme. De verzendkosten zijn gratis.

Tracking Informatie
Na je bestelling word je door ons op de hoogte gehouden van de levering van je pakket. Via e-mail krijg je informatie over je Track & Trace.